Soru
24 Yaşında finasterid kullanımı hakkında sorular
6-10-2024, 13:13
1
1
13
2 yanıt dizini görüntüleniyor
-
-
İyi forumlar arkadaşlar, proscar kullanmaya başlayalı tam 3 yıl 8 ay oldu ve bu süreçte yaşadıklarımı tekrar paylaşmak istedim. İlk olarak, Proscar’a başlama amacım, genetik saç dökülmemi durdurmaktı. Kullanmaya başladıktan sonra yaklaşık 1 sene içinde gözle görülür bir duraklama oldu. İlk konumda da saçlarımın o dönemki halini paylaşmıştım, isterseniz oradan bakabilirsiniz. Genel olarak dökülmenin hız kestiğini ve saçlarımın toparlanmaya başladığını söyleyebilirim.
Bugün ise güncel durumu paylaşmak istiyorum. Proscar kullanmaya başladığımdan beri elde ettiğim sonuçlar beni memnun etti. Saçlarım belirgin bir şekilde toparlandı, özellikle tepe ve ön çizgim daha dolgun hale geldi. Bu süreçte herhangi bir yan etki yaşamadım. Güncel fotoğraflarımı da ekledim, fikirlerinizi bekliyorum. Proscar kullanmayı düşünenlere ya da halihazırda kullananlara süreç hakkında soruları olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
-
Son resimlere göre baya işe yaramış hiç bozma bu şekil kullanmaya devam et. Ekstra olarak biotinde ekleme yap. Saçlar gürleşme yapar. Yan etki olarak cinsel yönden devam eden bir sorunun var mı?
-
2 yanıt dizini görüntüleniyor
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.