Soru
25 Yaşında saç ekimi yapılır mı?
24-09-2024, 22:25
1
1
26
2 yanıt dizini görüntüleniyor
-
-
Selamün aleyküm değerli arkadaşlar, 25 yaşındayım ve saç dökülmesi problemim maalesef hızlı ilerliyor. Saç ekimi yaptırmayı ciddi olarak düşünmeye başladım, ancak yaşımın henüz erken olduğunu söyleyenler de var. Bu yüzden tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi almak istiyorum.
25 yaşında saç ekimi yaptıranlar var mı? Bu yaştaki sonuçlar nasıl oluyor, memnun musunuz?
Erken yaşta saç ekimi yaptırmak sorun yaratır mı? Özellikle ilerleyen yıllarda dökülme devam ettiği için ekilen saçların doğal görünümünü kaybedip kaybetmeyeceğinden endişeliyim.
Doktorlar bu yaşta ekim öneriyor mu? Genelde ne zaman başlamayı tavsiye ediyorlar? 25 yaş bu operasyon için erken mi?
Sonuçların kalıcılığı nasıl? Özellikle genç yaşta yapılan ekimlerde, zamanla yeni dökülmelerin olup olmadığını merak ediyorum.
Yaş itibariyle saç ekimi yaptırıp pişman olan veya memnun kalan arkadaşların deneyimlerini duymak isterim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
25 yaşında saç ekimi yaptırmak saç durumuna göre belirlenir. Eğer seyrelme çoksa minoxil, finasterid tedavisi yapılıp sonuç alınamadıysa ekim düşünülebilir. Çok agresif dökülme olması gerekli mevcut saçlar varsa ilk önce güçlendirme yapılması önerilir. Resim eklersen daha doğru yorum yapılır.
-
2 yanıt dizini görüntüleniyor
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.