Yorum
Androvium %5 Sprey Kullananlar Yorumları
2-06-2023, 23:12
5
4
476
5 yanıt dizini görüntüleniyor
-
-
Merhaba saç dökülme şikayetiyle muayene olmaya gittim doktor bana xpecia vitamin hapı, dermovate losyon, prozinc şampuan yanında eğer işe yaramazsa son olarak bu spreyi al kullan dedi. Bu spreyi daha önce kullanmış olan var mı etkileri nasıldır? Yanlarımda açılma ve saçımda incelmeler var. Her duşta 40-50 saçım dökülüyor.
-
Xpecia ve alopecia procapil sprey orta seviyedeki dökülmeleri önlemede yeterli olabilir ancak saç kaybı yaşıyorsan tam anlamıyla önler diyemeyiz. Agresif dökülme durumuna ve ailedeki genetik yatkınlığa göre uygun tedavileri belirlemek önemli. Yoksa ne kullanırsan kullan ileride kelleşmeye doğru gidersin.
-
CliptonÜyeHocam bu spreyin diğerlerinden farkı var mı yoksa bildiğimiz minoxdil mi içeriyor?
-
teto1907ÜyeAndrovium sprey bende çok etkili olmadı önceki yıllardaki minoxiller daha çok faydası oluyordu acaba şimdiki minoxillerin kalitesimi azaldıki. Bu ürünü 5 ay kullanıp farklı markaya geçtim. Bakalım bunda sonuç nasıl olacak.
-
HeptwoÜyeSaç ekimi sonrası 6 ay boyunca minoxidil kullandım saçlarıma çok iyi faydası oldu saç ektiren arkadaşlar veya mevcut saçları korumak için düzenli sabah akşam kullanılmasını öneriyorum.
-
5 yanıt dizini görüntüleniyor
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.