Öneri
Ankara’da En İyi 5 Saç Ekimi Merkezi
17-05-2024, 14:37
18
15
307
11 yanıt dizini görüntüleniyor
-
-
doktor ve ekim merkezlerini ayırmak gerek, benim için en başarılı doktor Muttalip keser ve Serdar gökrem
Saç ekim merkezi olarak ta fiyatı ve performansı olarak Life hair Şahin Çelik diyorum
Minoxil progesteron azelaikasit losyon
Dutasterid 3 güne 1
Biotin keratin tablet
Magnezyum complex 1 tablet
Haftada bir kapsaisin yağı -
HakanÜye@Orhan öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Ekim yapılacak alanı görürsek daha sağlıklı bir tavsiyede bulunulabilir.Proscar 1 mg
Pirdolin şampuan haftada 2 defa
Medohbiotin 5 mg
Saf minoxil losyon
Kafein %3 losyon günde bir defa -
ReciprocÜyeŞahin hoca ilgi alakasıyla gözümde 1 numara ama param olsa Muttalip hocaya yaptırırdım.
-
ByburkayÜyeVertex ekimi için şahin hoca derim. Sadece ön üçgen alan dersem önceliğim muttalip hoca. Şahin hocada ön üçgenleri güzel ama bir tık muttalip hoca daha iyi.
-
ErayÜyeSaçların mevcut kalın telli ve seyrek. Ekim sonrası yeterli sıklık yakalanmazsa ekilenler bariz belli olur. Sadece ön tarafa ekim yaptıracak son. Çok ta bi açıklığın yok aslında. Gayet güzel görünüyor mevcut saçlar. Tedaviyle kapatma durumunda olabilir. Yaş kaç hocam.
-
yaş 33, geçen seneye kadar seyreklik bu kadar yoktu idare ediyordum ancak bu sene çok saç kaybı yaşadım. Saçlar kısayken iyi ama uzun hali şakak açıklığından dolayı hoş durmuyor. Şakakları 1 yda 1.5 cm kadar çizgiyi düzelttirip öne çekilirse sanırım sırıtmaz diye düşünüyorum.
-
LukeÜyeMevcut saçlar zarar görmeden ekim yapılırsa başarılı olur. Ek takviyeler minoxil, finasterid ve biotin kullanarak desteklersen görünüm daha çok güzel olacaktır. İyi bir ekimciye yaptır.
-
inşallah dediğiniz gibi olur.
-
YunusÜyeyaklaşık 1500 greftle açıklığın kapanır bence. Fazla bir greft ekimine gerek yok.
-
senin saçlar çok kötü değil geçmişte dökülme için birşeyler yapsaydım seyrelme olmazdı. Şimdiden sonra önler için tedavi yapılabilir gibi görünüyor ekim harici araştırma yap bence.
-
AnilÜyebu saça bence ekime gerek yok tedavi ile düzelir saç çizgisi düzelmesi için ekim düşünülebilir.
-
shoozyÜyeşakakları çok açık duruyor tedaviyle kapanması çok zor önlere genel ekim şart bence.
-
AlessanÜyeşakaklara bin greft ekilse yeterli olur sanırım gerisi topikal tedaviyle toparlanır.
-
KenanÜye
şahin bey dhı ekim mi yapıyor yoksa normal yöntem mi kullanıyor?
-
11 yanıt dizini görüntüleniyor
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.